Spletna stran lesene-vrtne-garniture.si uporablja piškotke za delovanje. Kliknite na okno piškotka, da ga zaprete in se s tem strinjate z uporabo piškotkov.

041 365 139

© dizajn spletlab.si
® ™ lesene-vrtne-garniture.si - vse pravice pridržane

Čemažar Ponudba lesenih vrtnih garnitur - leseno vrtno pohištvo

Lesene vrtne garniture Čemažar so izdelane za zunanjo uporabo kot so terase, balkoni in dvorišča. Imamo tudi široko punudbo v rastavnem salonu.

Ponudba lesenega vrtnega pohištva Čemažar lesna galanterija


GSM: + 386 41 365 139

Ponudba lesenega vrtnega pohištva
PONUDBA-lesene-vrtne-garniture.siPONUDBA-lesene-vrtne-garniture.si
PONUDBAPONUDBA

Lesene vrtne garniture Čemažar so naš lasten proizvod in se trudimo že 20 let, kako izdelati najboljšo leseno vrtno garnituro, kvalitetno,udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank.

Ponujamo vam izdelke lesene vrtne garniture, lesene garniture iz masivnega smrekovega lesa, lesene vrtne klopi, lesene vrtne mize, leseni stoli, leseni barski stoli, opremljanje lokalov iz masivnega lesa, okrasni kozolčki, lesene balkonske ograje, lesene vrtne ograje, lesene terasne ograje, lesene samokolnice, lesena stojala, lesene vrtne lope, lesene vrtne hiške…

Pri klasičnih lesenih vrtnih garniturah so se mize dopolnjevale z različnimi stoli, klopmi, ležalniki so bili leseni s kolesi in z gibljivim hrbtiščem, prekritim z blazinami. Tudi sodobne lesene vrtne garniture ohranjajo pridih večne klasičnosti. Lesene vrtne garniture so primerne za ljudi, ki svoje kotičke vrta ali terase namenjajo počitku, sproščanju in imajo radi domačnost in toplino.

Na vrtu se najdejo kotički, kjer se lahko preselimo v preteklost, preberemo knjigo in se sprostimo. Lesene vrtne garniture Čemažar so izdelane za zunanjo uporabo kot so terase, balkon in dvorišča. Imamo tudi široko punudbo v rastavnem salonu.

Ponudba lesenih vrtnih garnitur - leseno vrtno pohištvo

Izdelava lesenih vrtnih sedežnih garnitur iz kvalitetnih smrekovih desk, ki so debeline 7 cm (lesena masivna garnitura osmica) in 10cm (lesena masivna garnitura vikend). Masivna lesena vrtna garnitura ima spodaj podkev 3cm iz hrastovega lesa tako, da se ne poškoduje pri premikanju in so odporne tudi na vodo in ne vleče vlago iz tal v les.

Lesene vrtne sedežne garniture so zaščitene 3x z UV barvo za les. V barvi so dodatki proti trohnenju in proti lesnim črvom, brez laku tako, da se les napije. Vrhnje ploskve mize in klopi pa so barvane 1x temelj proti črvom in trohnenju nato še 2x z UV lazuro, da garnitura tudi na dežju ne pusti vode v notranjost. Smrekov les je bolj elastiččen in s tem je možnost za pokanje lesa manjša od tršega lesa (hrast, kostanj, bukev) kar daje garnituri tudi lepši videz in uporabnost brez prtov.

Leseno vrtno pohištvo

Leseni vrtni paviljoni

Leseni okrasni kozolčki za reklamne napise

Masivne lesene mize

Leseni šanki

Klopi iz masivnega lesa

Vrtne sedežne garniture

Leseni barski stolčki za notranjo opremo

Masivne vrtne garniture

Leseni vrtni stoli

Lesene vrtne mize

Lesene vrtne ograje

Lesene vrtne klopi

Lesena garnitura po naročilu

Lesna vrtna galanterija

Garniture iz masivnega smrekovega lesa

Opremljanje lokalov iz masivnega lesa

Masivne lesene mize

Leseni šanki

Leseni stoli

Leseni barski stoli

Lesene balkonske ograje

Lesene vrtne hiške

Lesene terasne ograje

Lesene samokolnice

Lesena stojala

Lesene vrtne lope

Leseni izdelki po naročilu

Podali Vam bi nekaj razlogov zakaj se odločiti ravno za našo vrtno garnituro!

Vrtne garniture Čemažar so naš lasten proizvod in se trudimo že 20 let.

Izdelujemo najboljšo vrtno garnituro, najbolj kvalitetno, udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank.

Naše vrtne mize in klopi so izdelane iz skrbno izbranega kvalitetnega smrekovega lesa.

Letnice lesa morajo biti zelo goste ta les pa sekamo v visokogorju kjer drevo zelo počasi raste in ta les je trdnejši in bolj odpornejši na prostem.

Les ne sme vsebovati suhih (črnih izpadajočih vejic) kajti le te izpadajo.

Les ne sme vsebovati smole, mora biti sekan tudi ob pravem času, na to pa žal proizvajalci premalo pazijo, da se lepo in pravilno suši.

Za vrtne garniture uporabljamo deske, katere sušimo leto dni pokrite na zraku, nato jih damo v sušilnico, kjer jih posušimo na 8% vlage.

Naše vrtne mize in vrtne klopi so lepljene iz ozkih elementov lesa kateri ne vsebuje smolike, suhih vej in sredice hlodovine (stržena).

Uporabljamo kvalitetno lepilo katero je vodoodporno.

Vrtne garniture so sestavljene iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so tudi neopazni.

Lesena vrtna garnitura ima strokoven videz in je zelo trdna katera se vam zagotovo ne boo zlomila ali omajala.

Lesene vrtne garniture Čemažar so izdelane za zunanjo uporabo kot so terase, balkone, dvorišča in razne kmečke sobe.

Garniture so izdelane res kvalitetno nimajo razpok so brušene in zaščitene trikrat z kvalitetnimi vodoodpornimi premazi.

Zgornje ploskve klopi in mize so zalite z lakom tako, da ne prepuščajo vode v notranjost lesa.

Vrtne garniture lahko po želji stranke tudi globinsko impregniramo, kar pomeni, da so primernejše za nepokrite prostore, niso pa tako estetskega videza.

Vrtno garnituro lahko izdelamo čisto po želji stranke ( širina, dolžina, barva, gravitacija ).

Glede na dolgoletne izkušnje in videnja vrtnih garnitur pri konkurenci ali trgovinah smo tudi zelo ugodni glede na kvaliteto, udobje in izgled vrtnih garnitur.

Leseno vrtno garnituro kot jo kupite pri nas, je končana in ni vam je potrebno nikoli več barvati.

Naše lesene vrtne garniture oz vrtno pohištvo je najboljše kvalitete!

Dimenzije lesenih klopi in lesenih miz so lahko tudi po želji kupca od 125cm do 250cm dolžine.

Lesena miza ima po želji vgravirane v vogalih mize različne ornamente kot grozdi, gorenski nagelj ali planike. Dimenzije lesene klopi in lesene mize so lahko tudi po želji kupca od 125cm do 250cm dolžine. Lesena vrtna garnitura, katera je izdelana iz polovičk okroglega lesa debeline 10cm je zahtevnejša obdelava. Garnitura je naravno obdelana in odlično izgleda na travnatih površinah ali pod drevesi. Vrtne garniture imamo tudi na zalogi in jih lahko tudi vidite in kupite v našem salonu na sedežu podjetja: Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, po predhodnjem dogovoru na: 041-365139 Darko.

Pri zunanji uporabi čisto na prostem je vrtno garnituro potrebno po dveh do treh letih samo zgornje ploskve mize in klopi na rahlo pobrusiti z brus papirjem granulacija 150 in nato enkrat ali dvakrat prebarvati z vodoodpornim lakom za zunanjo uporabo. Potrebujete cca. 0,75l laku in čopič.

Vrtni garnituri na prostem podaljšate življenjsko dobo, če jo v zimskem obdobju spravite na suho ali pa jo dobro pokrijete.

Čemažar kontakt

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli z vsemi informacijami!

...vedno ste dobrodošli

Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p.

Gorenji Novaki 29, SI-5282 Cerkno

+ 386 41 365 139 ali 053775349

Tukaj nam lahko napišete vaše pripombe, predloge, pohvale, graje ali naročila. Lahko pa se nam javite kar tako, saj ste vedno dobrodošli.


Izdelava vrtne galenterije in drugih izdelkov po naročilu

Ponudba lesenih vrtnih garnitur - leseno vrtno pohištvo

Lesene vrtne garniture Čemažar so izdelane za zunanjo uporabo kot so terase, balkoni in dvorišča. Imamo tudi široko punudbo v rastavnem salonu.

Delite nas na socialnih omrežjih

lesene-vrtne-garniture.si

×