Spletna stran lesene-vrtne-garniture.si uporablja piškotke za delovanje. Kliknite na okno piškotka, da ga zaprete in se s tem strinjate z uporabo piškotkov.

041 365 139

© dizajn spletlab.si
® ™ lesene-vrtne-garniture.si - vse pravice pridržane

Čemažar Podjetje lesna galanterija-lesene vrtne garniture

Smo podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev).

Podjetje lesenega vrtnega pohištva Čemažar lesna galanterija


GSM: + 386 41 365 139

Čemažar lesena vrtna galanterija
PODJETJE-lesene-vrtne-garniture.siPODJETJE-lesene-vrtne-garniture.si
PODJETJEPODJETJE

Z obratovanjem smo začeli leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev). Specializirani smo predvsem za lesene vrtne garniture oz vrtno pohištvo.

Izdelujemo lesene vrtne garniture iz masivnih kvalitetnih smrekovih desk, ki so debeline 7 cm (lesena masivna garnitura osmica) in 10cm (lesena masivna garnitura vikend). Masivna lesena vrtna garnitura ima spodaj podkev 3cm iz hrastovega lesa tako, da se ne poškoduje pri premikanju in so odporne tudi na vodo in ne vleče vlago iz tal v les.

Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p.

Smo podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev). Specializirani smo predvsem za lesene vrtne garniture, lesene vrtne klopi, lesene vrtne mize, lesene mize,lesene samokolnice za rože, lesena stojala za inox sodčke, lesena stojala inox cisterne, različne lesene masivne klopi, lesene masivne mize za leseno notranjo opremo, lesene balkonske ograje, lesene vrtne ograje, leseni vrtni podesti, leseni vrtni paviljoni, leseni kozolčki, leseni okrasni kozolec, lesene vrtne ograje, eko koši za smeti iz lesa, lesene klopi za sprehajalne poti, globinsko impregnirani izdelki itd.

Izdelki so kvalitetni in natančno, trdno in lepo izdelani, izdelke izdelamo, pobarvamo in graviramo po vaših željah. Nahajamo se na območju kjer Gorenjska podaja roko primorski in sicer v Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, v bližini,smučarskega centra Cerkno in Partizanske bolnice Franja.

Različni izdelki

Lesene vrtne garniture, lesene garniture iz masivnega smrekovega lesa, lesene vrtne klopi, lesene vrtne mize, leseni stoli, leseni barski stoli, opremljanje lokalov iz masivnega lesa, okrasni kozolčki, lesene balkonske ograje, lesene vrtne ograje, lesene terasne ograje, lesene samokolnice, lesena stojala, lesene vrtne lope, lesene hiške…

Zakaj izbrati ravno nas?

Podali Vam bi nekaj razlogov zakaj se odločiti ravno za našo leseno vrtno garnituro! Lesene vrtne garniture Čemažar so naš lasten proizvod in se trudimo že 20 let, kako izdelati najboljšo leseno vrtno garnituro, kvalitetno,udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank.

Naše lesene vrtne mize in klopi so izdelane iz skrbno izbranega kvalitetnega smrekovega lesa zračno suhega 1 leto nato pa še dokončno posušenega v sušilnici na 8% vlažnosti. Letnice lesa morajo biti zelo goste ta les pa sekamo v visokogorju kjer drevo zelo počasi raste in ta les je trdnejši in bolj odpornejši na prostem, ne sme vsebovati suhih (črnih izpadajočih vejic) kajti le te izpadajo. Les ne sme vsebovati smole, mora biti sekan tudi ob pravem času, na to pa žal proizvajalci premalo pazijo, da se lepo in pravilno suši. Za lesene vrtne garniture uporabljamo deske, katere sušimo 1 leto pokrite na zraku, nato pa jih damo še v sušilnico kjer jih posušimo na 8% vlage.

Naše lesene vrtne mize in vrtne klopi so lepljene iz ozkih elementov lesa kateri ne vsebuje smolike, suhih vej in sredice hlodovine ( stržena ).Uporabljamo kvalitetno lepilo za les katero je vodoodporno.

Lesene vrtne garniture so sestavljene iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so tudi neopazni, in s tem vrtna garnitura dobi lep, strokoven videz in so zelo trdne katere se Vam zagotovo ne bodo zlomile ali omajale.Leseno vrtno garnituro izdelamo po želji stranke ( širina, dolžina, barva, graviranje … ). Lesene vrtne garniture imamo tudi na zalogi v našem salonu na sedežu podjetja: Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, po predhodnjem dogovoru na: 041-365139 Darko

Lesene vrtne garniture Čemažar so izdelane za zunanjo uporabo kot so terase, balkone, dvorišča, in razne kmečke sobe, izdelane so kvalitetno nimajo razpok so brušene, zaščitene so trikrat z kvalitetnimi vodoodpornimi premazi. Zgornje ploskve klopi in mize so zalite z lakom tako, da ne prepuščajo vode v notranjost lesa. Lesene vrtne garniture lahko po želji stranke tudi globinsko impregniramo, kar pomeni, da so primernejše za nepokrite prostore, niso pa tako estetskega videza.

Glede na dolgoletne izkušnje in videnja lesenih vrtnih garnitur pri konkurenci ali trgovinah smo tudi zelo ugodni glede na kvaliteto, udobje in izgled lesenih vrtnih garnitur.

Čemažar kontakt

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli z vsemi informacijami!

...vedno ste dobrodošli

Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p.

Gorenji Novaki 29, SI-5282 Cerkno

+ 386 41 365 139 ali 053775349

Tukaj nam lahko napišete vaše pripombe, predloge, pohvale, graje ali naročila. Lahko pa se nam javite kar tako, saj ste vedno dobrodošli.


Izdelava vrtne galenterije in drugih izdelkov po naročilu

Podjetje lesna galanterija-lesene vrtne garniture

Smo podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev).

Delite nas na socialnih omrežjih

lesene-vrtne-garniture.si

×